Välj en sida

Tak Linköping

Smedgårdens Bygg AB – tak Linköping

Kompetens inom tak

Välkommen till Smedgårdens Bygg AB. Ett företag för dig i Linköping som vill få hjälp att skaffa ett tak. Här är vi specialiserade på plåtslageriarbeten/tak men även när det kommer till till tegeltak. Vi erbjuder även garagebyggen, byte av träpanel på hus, måleriarbeten men vi kan även vara behjälpliga med byggnadsställningar.

Våra medarbetare har många års erfarenhet från branschen och arbetar alltid med kvalitet och noggrannhet i fokus. Alltför att alla som vänder sig till oss ska bli nöjda till 100 procent. Om du är i behov av någon av våra tjänster så är du välkommen att höra av dig. Av oss får du även en offert som inte kostar någonting. Läs mer om vårt tjänsteutbud här.

Tak Linköping
Tak Linköping

Nöjda kunder

Med en stor lyhördhet för våra kunders önskemål och behov, i kombination med ett kvalitativt utfört arbete, är vår strävan 100 procent nöjda kunder. Många av våra tidigare kunder är mycket nöjda med hjälpen och rekommenderar oss vidare till andra.

Kvalitet

Här på Smedgården Bygg AB har vi har väl beprövade hantverksmetoder i kombination med bra materialval. Endast det bästa materialet är gott nog för oss, vilket ger hållbara resultat som våra kunder kan glädja sig över i många år framöver.

Vi finns i Östergötland

Östergötland är vårt upptagningsområde så om du befinner dig till exempel i Linköping och behöver ett nytt tak så ska du bara lyfta luren och slå oss en signal, eller skicka ett mejl. Självklart är vi behjälpliga även till er i andra städer och orter.

Smedgårdens Bygg AB